Brioche French toast serveras på tre olika sätt. Som vanligt har mina barn beställt sin favoritsmak, och jag levererar som alltid. Vad gör man inte för sina barn? Söndagar är favoritdagen hos oss.
Ingredienser
8 skivor tjockt bröd (brioche )
4 st ägg
1 dl mjölk
2 msk farinsocker / strösocker
1 tsk kanel
0,5 tsk vaniljsocker
Smörstekta äpple
2 st äpple
Smör att steka äpple
Farinsocker
kanel
Natula och choklad fylling
3 msk nutella
2o g vit chocolat eller mörk choklad
JORDNÖTTSMÖR OCH BANAN
1 Banana
4 msk jordnötssmör
Socker och kanel att vända i efter stekningen
Gör så här
Vispa ihop ägg, mjölk, socker och kanel. Skär brödet i tjocka skivor. Bred dem med Nutella och lägg på chokladen. Lägg ihop två brödskivor. Skiva banan och bred brödskivor med mycket jordnötssmör och lägg på bananskivorna. Lägg ihop två brödskivor och tryck till. Doppa bröden i äggblandningen.
Stek brödet i en stekpanna med lite smör på medelvärme i några minuter. Stek på båda sidor och håll koll så att brödet inte bränns. Doppa det varma brödet i strösocker.