Supergod och riktigt kladdig kladkaka som smälter in munnen.
3 dl florsocker
200 g smör
200 g mörk choklad 60-70% ksksohalt
2 dl mjöl
1 msk vaniljsocker
1 dl frysta bär
4 st ägg
Nypa salt
3 msk kakoa.
Gör så här , satt ungen g 175 g
Smält samman choklad, florsocker och smör i en skål i vattebad.
Vispa sedan ner ägget ett i taget.
Vänd ner mjölet , bären och kakao.
Baka i mitten av ugnen 20 – 25 minuter.
Om du använder frysta bär låt vara 25 minuter. Den det vara lite lös i mitten mrn stanna på sidan. Låt kakan svalna och sedan in i kylen över natten för att sätt dig ordentligt.
Servera gärna med hallongrädde.
Hallongrädde
2 dl kall grädde
1 dl frysta hallon.
Lå hallonen tinna en liten stund, om dy använder frysta.
Vispa och vänd sedan hallon.
Hoppas att ska smaka!