4 st kycklingklubba
2 dl yoghurt
1 msk garam masala
1 tsk paprika pulver
1 tsk koriander pulver
1 msk ingefära färska
1tsk gurkmeja
3 vitlöksklyftor
0,5 tsk chili pulver
1 citronsaft från citron
2 msk olja
salt och peppar.
Gör så här
skala vitlöken, ingefära och riva fint. Blanda i en skål alla ingrediens till marinaden och lägg i kycklingen. Täcka med plast påse och ställa in kylen över natten. Tar ut kyckling 30 innan tillagning. Satt ungen 225 grader gärna på gallret med kycklingen över så det droppar från kycklingen ner. Klä en form med bakplåtspapper. Lägg kyckling på en gall och sätt på den kläd formen. Spara gärna marinerad , du kommer behöva sen. Rosta kyckling 35 minuter. Tar ut kyckling 10 minuter innan tillagning tiden och pensla sparande såsen och skjutsa in igen. Servera med önskat tillbehör.