Ugnsbakad torsk med smör, citron, vitlök och dijonsenap

Kök

Annat

Tid

0 min

Portioner

1

Svårighet

Instruktioner

Lättlagat fisk som sköter sig själv i ugnen

Recepten
380 g torsk
50 g smör
1 dl persilja
2 st vitlök
2-3 msk citron saft
0,5 tsk dijonsenap
1 tsk citronzest
1 dl grädde
0,5 tsk svartpeppar
1/2 fiskbuljongtärning

GÖR SÅ HÄR sätt ungen 200 g

Använda du frysta torsk låt den tina och sedan med hushållspapper. Smälta smöret och lägg i finhackad persilja, riva ner vitlöken, citronsaft,dijonsenap, svartpeppar, grädde, citronzest och smula ner buljongtärningen. Blanda väl och ställa åt sidan.
Lägg torsken i ungform och krydd svartpeppar och lite salt, häll över såsen. Baka i mitten av ugnen cir 15- 20 minuter.

Vad tyckte du om receptet?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Sök
Liknande recept
Kategorier
Kategorier