Supergoda majsbiffar som serveras ungrostade blomkål och rödpaprika. Det kräver ingen tid och passar även som matlåda nästa dag.
Recept
700 g majs
1 ägg
1/2 gul lök
1 dl färska koriander
2 st salladslök
3 st vitlök
1,5 dl mjöl
olja och smör
salt och peppar.
Gör så här
Börjare med att skölja majsen och låt rinna ordentligt.
Lägg häften majsen och andra ingrediensen i en matberedare. Mixa till pure. Häll i en skål och tillsätt resterande majsen. Smaka av eventuellt salt och peppar.
Hetta upp olja och smör i stekpannan
Stek biffarna 2-3 minuter per sidan.
Låt dem rinna på hushållspeppar.
Har serverat med ugnrostade blomkål och rödpaprika och godaste såsen enligt mig.
Såsen
2 dl yoghurt
3 msk majonnäs
2 msk ketchup
2 msk chili sås
2 msk persilja finhackat
1 vitlök finriven
salt och peppar.
Gör så här
Lägg allt ingrediensen i en skål och blanda väl
Ställa in kylen tills servering.
5 Responses
Alltså kan det verkligen vara så enkelt? Det ser så gott ut och gud vad smidigt det vore om det var så enkelt!
Det är verkligen jätte enkla att göra dem här biffarna. Hoppas att du testar
Thanks
Kan man grilla dessa?
Det har tyvärr inte testat att grilla